Κατηγορία προϊόντων
Επικοινωνήστε μαζί μας

Προσθήκη:S-1, A-8, E-Pang Road, Lianhu District, πόλη Xi'an,

Επαρχία Shaanxi, Κίνα

Web:www.htongsteel.com

Mail:info@sxht-group.com

Τηλ:86-029-89306039


Υπηρεσιών hotline
+86-029-89306039
Από ανοξείδωτο χάλυβα της Γάζας

Από ανοξείδωτο χάλυβα της Γάζας

Htongsteel έχει αναδειχθεί ως ο κορυφαίος πάροχος λύση μία στάση για όλες τις απαιτήσεις λωρίδα από ανοξείδωτο χάλυβα. Είμαστε μία από τις μεγαλύτερες εξαγωγείς & διανομείς από ανοξείδωτο χάλυβα της Γάζας στην Κίνα. Μας p

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ειδικό χάλυβα Huitong Co, Ltd είναι μια διάσημη Κίνα από ανοξείδωτο χάλυβα λωρίδα κατασκευαστής και προμηθευτής, εξοπλισμένα με παραγωγικό εργοστάσιο και εταιρεία και ως επαγγελματίες από ανοξείδωτο χάλυβα λωρίδα εξαγωγέας και πωλητής, πάντα σας καλωσορίζουμε να αγοράσει και ταινίες χονδρικής υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο χάλυβα, από ανοξείδωτο χάλυβα μπάντα, ζώνη από ανοξείδωτο χάλυβα, από ανοξείδωτο χάλυβα roll, ss λωρίδα από το εργοστάσιο μας.

Htongsteel έχει αναδειχθεί ως ο κορυφαίος πάροχος λύση μία στάση για όλες τις απαιτήσεις λωρίδα από ανοξείδωτο χάλυβα. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς & διανομείς από ανοξείδωτο χάλυβα της Γάζας στην Κίνα. Τα προϊόντα μας έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως σε πολλούς τομείς τόσο στο σπίτι όσο και στο εξωτερικό. Κάθε τμήμα είναι υπό την άρτια διαχείριση και πλήρως αυτοματοποιημένη παραγωγή, έτσι ώστε να προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων και την άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.

Βαθμού και ποιότητας που είναι διαθέσιμα:

Ωστενιτικό: 201, 301, 302, 304, 304 L, 305, 309, 310, 316, 316 L, 321.

Φερριτικούς: 430, 430li, 434, 444.

Διπλοκατοικία: 2304, 2205, 2507.

Μαρτενσιτικούς: 410, 440A.

Υετός σκλήρυνση ποιότητες: A286, είμαι 350.

Προδιαγραφή:

Πάχος: 0,15-3 mm.

Πλάτος: 18-100mm ή βάση την απαίτηση του αγοραστή.

Επιφάνεια και τελειώνοντας:

2β, BA, HL, γυαλισμένο καθρέφτη, Νο.1-NO.4, 8Κ, επίστρωμα PVC, λέιζερ επίστρωση κ.α.

Εφαρμογή και χρήση:

Η ζώνη από ανοξείδωτο χάλυβα χρησιμοποιείται συνήθως σε εφαρμογή σε αυτοκίνητα, βιομηχανική εφαρμογή, αρχιτεκτονικής, πολιτικών μηχανικών κ.λπ.

Πακέτο:

Πρότυπο εξαγωγής συσκευασίας ή ή σύμφωνα με την προσαρμογή.

Δυνατότητες: Κατασκευή, συσκευασία, δοκιμές, λουρίδα επιστρώσεις.

Σχετική αναζήτηση: άλλο από ανοξείδωτο χάλυβα, άλλα ανοξείδωτοι χάλυβες, από ανοξείδωτο χάλυβα της Γάζας, λωρίδες από ανοξείδωτο χάλυβα, από ανοξείδωτο χάλυβα μπάντα, ζώνη από ανοξείδωτο χάλυβα, από ανοξείδωτο χάλυβα roll, SS λωρίδα.

Hot Tags: από ανοξείδωτο χάλυβα της Γάζας, από ανοξείδωτο χάλυβα λωρίδες, ζώνη από ανοξείδωτο ατσάλι, ζώνη από ανοξείδωτο χάλυβα, από ανοξείδωτο χάλυβα ρολό Γάζας ss, προμηθευτής της Κίνας, κατασκευαστής, εργοστάσιο, εξαγωγέας, πωλητής, εταιρεία, χονδρική πώληση, αγορά, καλύτερα, υψηλής ποιότητας
Συναφή προϊόντα
Εξεταστική